Malo o nama

Dobrodošli u ORL ordinaciju

Muče Vas problemi s disanjem na nos, imate alergijski rinitis, slabo čujete ili ste možda promukli? Tisuću je raznih problema u području glave i vrata zbog kojih Vama i Vašoj djeci može trebati pomoć otorinaloringologa.

Odgovore na brojna pitanja koja Vas muče možete dobiti u našoj ordinaciji u kojoj Vam jamčimo stručnost, razumijevanje i brzo i efikasno rješavanje Vaših tegoba. Suvremeno uređen prostor, napredna tehnologija i ljubazno osoblje garantiraju da ćete se osjećati ugodno.

Dugogodišnje međunarodno iskustvo, operiranje diljem svijeta i znanstvena karijera i ugled prof. dr. sc. Željke Roje uz edukacijske vještine u komunikaciji s bolesnicima jamci su uspjeha u dijagnosticiranju i liječenju djece i odraslih. Obratite nam se s povjerenjem!

O ordinaciji

Naša se ordinacija nalazi na adresi Kranjčevićeva 45, Split, u “Splitskoj kući zdravlja” na prvom katu.

U ordinaciju možete doći izvana i kroz garažu. Ukoliko dolazite izvana ulaz je na istočnoj strani objekta (nasuprot doma “Maestral”).

Ukoliko ste ušli automobilom u garažu objekta, parkirajte se odmah nakon drugog skretanja u lijevo jer se tu nalazi ulaz u lift koji Vas vodi izravno u ordinaciju. Vi ćete tada biti na etaži -1, a morate doći na prvi kat.

Slijedite ove upute kako ne biste došli na recepciju hotela Dioklecijan. Ako se to ipak dogodi upitajte osoblje hotela da Vam pomogne!

ordinacija_2
ordinacija_1
ordinacija_3
ordinacija_4

Privatna specijalistička ordinacija za otorinolaringologiju
prof. dr. sc. Željka Roje

ordinacija-zeljka-roje-split
prof. dr. sc. Željka Roje
Specijalistička ordinacija za otorinolaringologiju
Privatna specijalistička ordinacija za otorinolaringologiju prof. dr. sc. Željka Roje Naša se ordinacija nalazi na adresi Kranjčevićeva 45, Split, u "Splitskoj kući zdravlja" na prvom katu. U ordinaciju možete doći izvana i kroz garažu. Ukoliko dolazite izvana ulaz je na istočnoj strani objekta (nasuprot doma "Maestral"). Ukoliko ste ušli automobilom u garažu objekta, parkirajte se odmah nakon drugog skretanja u lijevo jer se tu nalazi ulaz u lift koji Vas vodi izravno u ordinaciju. Vi ćete tada biti na etaži -2, a morate doći na prvi kat. Slijedite ove upute kako ne biste došli na recepciju hotela Priska. Ako se to ipak dogodi upitajte osoblje hotela da Vam pomogne! Za sve dodatne informacije zovite nas na brojeve telefona (021) 553-022 ili (091) 3648-644.
zeljka-roje-potpis_2

www.ordinacija-zeljkaroje.com