JuvedermVolite

NOVO! Juvederm Volite – novi dermalni filer za poboljšanje kvalitete kože. Brišu se sitne bore, dobivamo glatkoću, elastičnost i hidrataciju. Ovo je prvi filer oblikovan tako da je osvježava kozu u trajanju od 9 mjeseci za razliku od mezoterapije koju treba ponavljati, filerom Volite rezultat dobijemo jednim tretmanom i traje 9 mjeseci. Volite pomlađuje lice, vrat, dekolte i ruke.

Probajte Volite i zavoljet cete ga baš kao i mi!

Novi pristup pomlađivanju lica, vrata i dekoltea pomoću hijaluronskih filera i botoksa. Ukoliko želite izgledati mlađe i svježije, ali i zadržati Vašu osobnost prepustite nam se s povjerenjem. Koristimo najbolje preparate na tržištu koji su ispitani u brojnim kliničkim studijama tijekom višegodišnje primjene.

Novi pristup pomlađivanju lica, vrata i dekoltea

pomoću hijaluronskih filera i botoksa

Na raspolaganju je cijela paleta Juvederm filera koji sadrže lokalni anestetik pa aplikacija ne boli. Posebno ističemo mogućnost revitalizacije vrata i dekoltea koji nesmiljeno otkrivaju godine i tragove pretjeranog izlaganja UVA i UVB zrakama.

U našoj ambulanti zalažemo se za tzv. „WHOLE FACE APROACH“ odnosno pokušavamo vratiti strukturu i potporu licu, a ne bavimo se samo „punjenjem „ bora.
Starenjem se mijenja količina potkožnog masnog tkiva na pojedinim dijelovima lica, dolazi do pregradnje i gubitka koštane mase što se manifestira obješenim, tužnim, umornim izgledom. Pogledajte na slikama!

Proces starenja na licu i vratu

Ukupni izgled

untitled-14

Promjene u rasporedu i količini masnog tkiva

untitled-16

Promjene u koštanoj strukturi i masi

untitled-18

Prihvaćajući tzv MD CODES načelo rada (Mauricio de Mayo) poštujemo i uvažavamo prirodne procese starenja na svim strukturama lica (kost, mišići, potkožno masno tkivo, masni jastučići i koža).

Kada se pogledate u ogledalo najčešće izgledate sebi: obješeno, tužno, ljutito i umorno, zar ne? Nažalost, takve nas doživljava i okolina. Stoga je naš prvi zadatak izbrisati te negativne aspekte na Vašem licu i tek tada možemo raditi na tzv. pozitivnim parametrima i pokušati Vam podariti atraktivniji, mlađi, mršaviji i ženstveniji izgled lica.

Dakle, važno je ustanoviti:

 1. Što pacijent želi?
 2. Što pacijent osjeća?
 3. Što pacijentu zapravo treba?

PITANJE: Što pacijent želi?
ODGOVOR: Popuniti tu i tu boru….

PITANJE: Kako sebi izgledate?
ODGOVOR: Uh, umorno, obješeno, tužno….

Možemo li popunjavanjem jedne ili dvije bore izgledati manje obješeno, manje umorno? Teško!

Zato valja odrediti što pacijentu ZAPRAVO treba! I posložiti prioritete!
Upravo u tu svrhu služi Tablica želja i mogućnosti! 

ŠTO ŽELIM TRETIRATI?KAKO SEBI IZGLEDAM?KAKO BIH ŽELJELA IZGLEDATI?
nazolabijalne boreumornomlađe
marionetske boreobješenoatraktivnije
bore oko očijutužnomršavije
bore na čeluljutitoženstvenije

Svrha je da nakon našeg postupka izgledate odmorno, svježe, manje ljutito i manje obješeno, a da pri tome ne izgubite svoju osobnost.
Kada to napravimo možemo dodati detalje!

Da bismo sve ovo mogli napraviti na raspolaganju nam je paleta novih Juvederm proizvoda sa Vyocross tehnologijom (VOLUMA, VOLIFT i VOLBELLA), te od starijih proizvoda Juvederm UltraSmile za popunjavanje usnica i Hydrate za revitalizaciju vrata i dekoltea.

untitled-20

Svaki od ponudjenih ima svoje mjesto prema strukturnim karakteristikama i gustoći (obrazi, nazolabijalne bore, tear trough, marionetske bore, tzv pušačke bore…).

untitled-21

Zaboravite pristup jedna ampula za sve! I naravno za ovakav pristup trebat će nekoliko ampula koje se mogu primijeniti u više seansi kroz dva tri mjeseca ukoliko Vam je primjena odjednom jako skupa.

Osim hijaluronskih filera kojima se postiže volumen za čelo i bore oko očiju pripremili smo Vistabel (botoks) velike molekularne mase koji ostaje na mjestu aplikacije i postiže učinak točno ondje gdje želimo. U tretiranju gornje trećine lica je nezamjenjiv.

nekirurska-estetika

POSTUPNIK

1. KONZULTACIJA uključuje 

 • Razgovor u kojem se ispituju stavovi i očekivanja
 • Fotodokumentacija
 • Analiza fotografije s prijedlozima za rješavanje problema zbog kojih dolazite
 • Izračun troškova
 • Dogovor za zahvat
 • Popunjavanje obrasca s povijesti bolesti i informirani pristanak

KAKO IZGLEDA POSTUPAK?

 • Dolazak u polikliniku u ugovoreni sat bez šminke na licu
 • Područje koje će se tretirati namaže se kremom s lokalnim anestetikom i stavi pod prozirnu foliju 15 minuta
 • Aplikacija filera i/ili botoksa, slika 6018
 • Odlazak kući
 • Ukupno trajanje: 30 – 45 minuta.
 • Kontrola: za 2 tjedna
 • Nekoliko dana nakon aplikacije lijeka ne izlagati se suncu i izbjegavati vruću hranu i napitke. Izbjegavati tjelovježbu i bavljenje sportom nekoliko dana.

KOMPLIKACIJE

 • Otekline, manji podljevi ili modrice (hematomi) su rijetki. Ako se dogode, staviti hladni oblog i mazati gelom od arnike (paziti da ne uđe u oči).

 

ISKUSTVA PACIJENATA

Došla sam u godine (62) kada mojem upalom, umornom i iscrpljenom licu više nisu pomagale skupocjene kreme i maske, pilinzi i drugi kozmetički preparati i postupci. Gornja usnica je skoro u potpunosti nestala; postojala je tek kao tanka, neprivlačna crta koja je “gutala” šminku i lice činila starijim. Mislila sam kako mi može pomoći samo kiruški zahvat, ali strah od “noža”, anestezije i dugotrajnog oporavka, kao i cijena, priječili su me u odlasku kirurgu.

Onda sam, srećom, čula za dr. Željku Roje koja neinvazivnim postupcima pomlađuje i uljepšava lice i usnice.
Moje usnice popunjene su hijaluronskim filerom, a postupak je bio bezbolan. Popratnih pojava nije bilo jer sam se držala uputa: ne ići na sunce 3-4 dana.

Danas su moje usnice punije, potpuno prirodnog izgleda, a šminka se ne “gužva”. Moj osmijeh je ljepši jer usnice više nisu “priljubljene” uz desni i zube. Hijaluroskim filerima popunjene su mi bore oko nosa pa su obrazi podignuti i popunjeni. Postupak je bio brz, bezbolan, bez popratnih pojava.

Jedino što fileri “ne podnose” je sunce: par dana suzdržavanja od izlaganja sunčevim zrakama je sva postretmanska obveza. Za izravnanje bora na čelu upotrebljen je botoks. Par uboda iglicom, malo hladnih obloga, neizlaganje suncu – i eto nas, mlađih, ljepših, zadovoljnijih.

Prednost uporabe filera i botoksa u korigiranju i brisanju znakova starosti, umora i iscrpljenosti je u tomu što su brzi, bezbolni, bez faze oporavka, a rezultati su vidljivi odmah. Izgled ostaje prirodan, tako da svi kažu: Ne znam zašto, ali izgledaš tako odmorno!
Još par riječi o tijeku postupka. Vodi ga, stručno, profesionalno i nadasve ljudski toplo i brižno, prof.dr.sc. Željka Roje. Sam postupak se vrši ambulantno i ne traje dugo. Od prvoga pregleda pa do zadnje kontrole (a i poslije), nisam bila samo pacijent. Bila sam… ne znam to opisati.

Danas sam zadovoljnija, samouvjerenija i sretnija žena, pomlađena i osvježena, s prirodnim izgledom. Hvala prof.dr.sc. Željki Roje i mladoj dami, njezinoj pomoćnici. Druženje s njima (jer “liječenje” ovdje je i druženje) obogatilo me je za jedno nevjerojatno iskustvo.

Mirjana (62), Split

 

Volux... moćni saveznik u oblikovanju čeljusti i podizanju donjeg dijela lica kako ne bi bilo obješeno i davalo tužan izraz lica…Sve o tome kako, što, koliko… nazovite nas na 0913648644 i dogovorite konzultaciju. Oblikovanje brade i čeljusti je apsolutni hit u nekirurškom podmlađivanju, jer su rezultati uistinu sjajni!
Pogledajte kako to izgleda prije i neposredno nakon aplikacije!